TUINAANLEG

Aanleg van nieuwe tuinen en aanpassingen van bestaande tuinen

Aanpassing

bestaande tuin

Indien u niet meer tevreden bent met uw huidige tuin, biedt Vink Hoveniers u de kans om door middel van aanpassingen weer verliefd te worden op uw tuin. Denkt u bijvoorbeeld eens aan wat voor een verandering de volgende punten voor u zouden kunnen betekenen:

  • Nieuwe terrastegels
  • Nieuwe schutting
  • Vlonder
  • Overkapping

Afgeronde projecten

vlonder, Terras & schutting

Deze tuin is flink op de schop gegaan. Vink Hoveniers heeft op verzoek van de klant een onderhoudsvriendelijke tuin  aangelegd. Zo is er een vlonder aangelegd met ingebouwde verlichting, een nieuwe schutting geplaatst met daarvoor beplanting en verlichting en de rest van de tuin voorzien van nieuwe terrastegels.

Nieuwe tuin

Deze tuin is volledig nieuw aangelegd. Omdat de tuin lager ligt dan de woning, is er er een verhoogd terras aangelegd, waardoor deze direct vanuit de woning bereikbaar is. De rest van de tuin is via een betegelde trap bereikbaar. Vanaf de trap loopt je het met grasmatten aangelegde gazon op, om vervolgens via een paadje op het achterste terras te eindigen. Tot slot is de tuin aan één kant voorzien van een compleet nieuwe hardhouten schutting.

Achtertuin

In Den Haag hebben wij een achtertuin een gehele transformatie mogen geven. Zo is het straatwerk vervangen, zijn er borders voor beplanting aangelegd en is de tuin afgelosten door middel van een hardhouten schutting met poort aan de achterkant. Er zijn hier twee soorten schuttingen gebruikt, op verzoek van de klant.
Volgen
Spirea 11
2631 VM
Nootdorp
info@vinkhoveniers.nl
0650487148

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten